Schmachtl

DC nabíjecí stanice EKOenergetyka v nabídce Schmachtl CZ

27/03/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

V rámci neustálého rozšiřování naší nabídky v oblasti elektromobility nabízíme špičková DC nabíjecí řešení pro elektrická osobní auta, autobusy a vozidla nákladní dopravu.

Společnost EKOenergetika byla založena v roce 2009 v Polsku s jediným cílem: poskytovat řešení nabíjení. Nyní patří k průkopníkům v odvětví e-mobility. Za deset let se EKOenergetyka rozrostla ze 2 na více než 400 zaměstnanců (aktuálně kolem 1000) a získala zákazníky po celé Evropě a je lídrem ve střední a východní Evropě v oblasti nabíjecích technologií.

Zaměstnává specialisty s vysoce rozvinutými dovednostmi v oblasti designu, konstrukce, vývoje softwaru a IT řešení. Vyrábí inovativní technologie a poskytuje komplexní servisní služby. Je aktivním členem mnoha průmyslových organizací.

Naše řešení poskytujeme výrobcům elektromobilů a autobusů i provozovatelům sítí a nabíjecích stanic. Jsme přítomni ve více než 30 zemích včetně Německa, Francie, Polska, Norska a Švédska.

Na výstavě Smart Energy Forum v Nitře jsme na svém stánku prezentovali nabíjecí stanici Axon Easy 400 jako jedno z univerzálních řešení pro nabíjení osobních automobilů, autobusů a nákladních vozidel. Produkt vzbudil velký zájem a tak započneme naše představování výrobků právě s ním.

EKOenergetika

Nabíjecí stanice Axon Easy 400 , je moderní řešení, které v sobě spojuje funkčnost, bezpečnost a uživatelský komfort, díky čemuž je nabíjení elektromobilů ještě efektivnější. Umožňuje neuvěřitelně intuitivní ovládání a proměňuje proces nabíjení v jednoduchý a příjemný zážitek. To vše je založeno na zkušenostech zákazníků a neustálé práci na zlepšování produktu – tisíce uživatelů ve 25 evropských zemích jsou uživateli předchozích verzí Axon Easy. Právě pečlivá analýza zkušeností zákazníků umožnila přesně přizpůsobit produkty skutečným potřebám trhu.

EKOenergetika
  • 240, 320, 400 kW DC
  • DC nabíjecí stanice All-in-One
  • Maximální nabíjecí proud až 500 A
  • 6 možností konfigurace nabíječky (včetně kapalinou chlazených konektorů)
  • 2 nabíjecí body
  • Nabíjejte až 2 vozidla současně - dynamický systém vyvažování zátěže (DLBS)
  • 24” AD Display, vzdálená a nezávislá správa reklamního obsahu
  • Cable Management System (CMS) s plochým ramenem a přerušovacím mechanismem
  • Přímý platební systém (CCV, Payter, Ingenico – volitelné)
  • Vyhovuje Eichrecht & MID (CCS / CCS a CCS HPC / CCS HPC)
  • Připraveno pro Plug&Charge
  • Přizpůsobeno pro integraci se všemi poskytovateli nabíjecích služeb
  • Podporuje všechna elektrická vozidla

Jeden Axon Easy, dva displeje.

Axon Easy 400 je navržen s ohledem na nejvyšší standardy servisu elektrických vozidel. Integrovaný 10″ dotykový displej s RFID čtečkou zajišťuje intuitivní a snadné ovládání s plnou viditelností v denních/nočních režimech, takže použití nabíjecí stanice je možné kdykoli. 24″ reklamní displej navíc umožňuje vzdálenou nezávislou správu reklamního obsahu a poskytuje vaší společnosti prostor pro propagaci image a produktů.

EKOenergetika

Pohodlí a bezpečnost nabíjení

Axon Easy 400 je vybaven inovativním, zatahovacím systémem správy kabelů (CMS). Díky tomuto systému jsou kabely vždy v bezpečné vzdálenosti od země. Uživatelům tak nepřekáží při nabíjení a mohou je snadno používat všichni, včetně osob s omezenou schopností pohybu. Nový Axon Easy nabízí také širokou škálu délek kabelů – od 5,5 m do 9,5 m, pro pohodlné přizpůsobení nabíjecí stanice různým podmínkám parkování a individuálním potřebám uživatelů elektromobilů. LED stavové signalizační osvětlení dále zajišťuje plnou viditelnost z každého úhlu a funkční osvětlení indikující stav nabíjení (SOC) poskytuje informace o procesu nabíjení i na větší vzdálenost. To umožňuje uživatelům vzdálit se od nabíječky s pocitem bezpečí.

Další výhodou Axon Easy 400 je kolizní senzor, který zvyšuje úroveň bezpečnosti během procesu nabíjení. Zajišťuje, aby používání elektromobilů bylo nejen ekologické, ale také pohodlné a bezpečné.

EKOenergetika

Mohl by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Fotovoltaika

Jsme rádi, že Vám můžeme oznámit tuto skvělou zprávu. Seznam doporučených střídačů a komponentů pro fotovoltaické elektrárny, připojované do sítě EG.D, a.s. se právě rozšířil o střídače Wattsonic.

Fotovoltaika

V poslední části se ještě krátce podíváme na komerční baterie. Komerční baterie jsou konstruovány s ohledem na dlouhodobé poskytování vysokých výkonů.

Fotovoltaika

Jak jsme slíbili v první části našeho povídání o bateriích, budeme se v dnešním pokračování zabývat konkrétněji vysokonapěťovými bateriemi Wattsonic a BMS Wattsonic.

Fotovoltaika

Baterie, resp. akumulátorové úložiště, je důležitou součástí solárního systému a zásadním způsobem ovlivňuje chování, činnost a návratnost vaší investice do systému. Pojďme se tedy podívat na některé důležité vlastnosti akumulátorů.

Fotovoltaika

HBS je skutečnou energetickou bránou mezi sítí, bateriovým systémem a prioritním zařízením, umožňuje to nejlepší využití energie z různých zdrojů. Poskytuje gridové služby, bateriové úložiště a je prvním zařízením umožňujícím vytvořit inteligentní síť.