Schmachtl

Prémiový Hybridní systém Wattsonic

29/01/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Náskok díky inovacím. Hybridní systém Wattsonic je stále vyhledávanějším řešením pro realizaci domácí nebo komerční fotovoltaické elektrárny. Pružně reagujeme na požadavky našich zákazníků a systém neustále inovujeme a zdokonalujeme. Ale není to jen o technice, díky novému informačnímu systému jsme zrychlili a zkvalitnili služby našeho servisního centra. Nabízíme nyní plnou servisní podporu přímo u zákazníka a pro všechny své partnery.

Co je v systému nového:

  • Integrace řízení spotřeby přímo do střídače.
  • Nová aplikace pro řízení nákupu a prodeje energie podle cen na spotovém trhu.
  • Ještě trochu vylepšená konstrukce již tak vynikajícího chlazení střídače.
  • Doladění algoritmů nabíjení baterie na úrovní jednotlivých článků pro maximální prodloužení životnosti baterie.
  • Bezproblémové propojování systémů při paralelním spojování.
  • Nová řada střídačů s nabíjením a vybíjením baterie proudem až 40A.
wattsonic premiový

Na čem aktuálně pracujeme?

  • Integrace nabíjecí stanice pro elektromobily přímo do naší nové aplikace
  • Integrace celého systému Wattsonic do širšího systému chytré domácnosti.
  • Připravujeme další technická školení, obchodní školení a návody k novým funkcím a schopnostem systému.

Mohl by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Fotovoltaika

Jsme rádi, že Vám můžeme oznámit tuto skvělou zprávu. Seznam doporučených střídačů a komponentů pro fotovoltaické elektrárny, připojované do sítě EG.D, a.s. se právě rozšířil o střídače Wattsonic.

Fotovoltaika

V poslední části se ještě krátce podíváme na komerční baterie. Komerční baterie jsou konstruovány s ohledem na dlouhodobé poskytování vysokých výkonů.

Fotovoltaika

Jak jsme slíbili v první části našeho povídání o bateriích, budeme se v dnešním pokračování zabývat konkrétněji vysokonapěťovými bateriemi Wattsonic a BMS Wattsonic.

Fotovoltaika

Baterie, resp. akumulátorové úložiště, je důležitou součástí solárního systému a zásadním způsobem ovlivňuje chování, činnost a návratnost vaší investice do systému. Pojďme se tedy podívat na některé důležité vlastnosti akumulátorů.

Fotovoltaika

HBS je skutečnou energetickou bránou mezi sítí, bateriovým systémem a prioritním zařízením, umožňuje to nejlepší využití energie z různých zdrojů. Poskytuje gridové služby, bateriové úložiště a je prvním zařízením umožňujícím vytvořit inteligentní síť.