Schmachtl

Úspěšné dokončení testů Wattsonic v EGD!

24/06/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Jsme rádi, že Vám můžeme oznámit tuto skvělou zprávu. Seznam doporučených střídačů a komponentů pro fotovoltaické elektrárny, připojované do sítě EG.D, a.s. se právě rozšířil o střídače Wattsonic. U všech testovaných střídačů je zaručeno jejich správné fungování v souladu s požadavky platné legislativy. Testování probíhalo přímo v laboratořích EG.D.

Aktuální seznam testovaných zařízení naleznete níže na odkazu:

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Fotovoltaika

Zvýšený zájem o obchodování na spotových trzích a o program SDG nás přivedl k publikování tohoto jednoduchého návodu pro připojení a nastavení převodníku USR, který tvoří rozhraní mezi střídačem Wattsonic a vaší sítí LAN a který umožňuje programu SDG převzít kontrolu nad střídačem a úložištěm.

Fotovoltaika

V poslední části se ještě krátce podíváme na komerční baterie. Komerční baterie jsou konstruovány s ohledem na dlouhodobé poskytování vysokých výkonů.

Fotovoltaika

Jak jsme slíbili v první části našeho povídání o bateriích, budeme se v dnešním pokračování zabývat konkrétněji vysokonapěťovými bateriemi Wattsonic a BMS Wattsonic.