Menu

Aplikace UniCloud IIoT pro iOS a Android

04/03/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Brána k monitorování strojů v reálném čase a zabezpečenému HMI pro řídicí jednotky UniStream.

rádi bychom Vám představili novou aplikaci UniCloud IIoT App pro zařízení se systémy iOS a Android.

Nyní můžete nejen bezpečně přistupovat a ovládat svůj HMI pomocí mobilního telefonu, ale také získáte okamžitý přístup k ovládacím panelům. Zažijte novou úroveň flexibility a efektivity s aplikací UniCloud na svém mobilním zařízení.

Aplikace UniCloud IIoT - Hlavní výhody:

  1. Okamžité zobrazení a ovládání řídicích panelů

    Získáte okamžitý přehled o výkonnosti svých strojů a ovládejte ovládací panely UniCloud. Získáte přehled v reálném čase, můžete sledovat důležité metriky a optimalizovat výkon, a to vše z telefonu / tabletu.
  2. Jednoduché a snadné vzdálené rozhraní HMI

    Bezproblémové připojení k vašim PLC Vision, Samba a UniStream. Aplikace UniCloud poskytuje jediné, uživatelsky přívětivé rozhraní a eliminuje potřebu fixních nákladů na IP a složitosti - zjednodušení procesu!
  3. Biometrická autentizace - vynechte hesla!

    Použití biometrického ověřování přihlášení zajišťuje vyšší úroveň zabezpečení. * V současné době je biometrické ověřování podporováno pouze pro systém Android.

Jste připraveni vyzkoušet novou aplikaci UniCloud IIoT? Stáhněte si ji nyní!

Poznámka: Pro připojení a používání aplikace UniCloud musíte mít účet UniCloud. Kromě toho důrazně doporučujeme aktualizovat váš UCR (router) na aktualizovaný firmware. Používání předchozích verzí může mít za následek změny v ukládání telemetrických dat.