Schmachtl

Automatické Tool-Changery nyní za ještě nižší cenu

12/01/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Rozhýbejte svou automatizaci složitých robotických operací automatickou výměnou nástrojů za ještě nižší cenu. S nosností až do 50kg se řadí tool-changery SMARTSHIFT mezi nejrobustnější produkty svá kategorie na trhu. Bez nutnosti elektrického napájení či přivedení pneumatiky je systém jednoduše nasaditelný, spolehlivý a zcela srozumitelný. Veškeré robotické operace, kde je třeba vykonat několik různých úkonů, jsou nyní řešitelné za použití pouze jednoho robotického ramene.

SMARTSHIFT zajišťuje vysokou kompatibilitu na téměř všech lehkých průmyslových a kolaborativních robotech a nástrojích. Má jedinečný patentovaný design a funkčnost, která zajišťuje sílu, rychlost a přesnost pro nejvyšší kvalitu výkonu při každém úkolu.

Univerzální systém výměny nástrojů SMARTSHIFT poskytuje rychlé a snadné nasazení a přemístění nástrojů a umožňuje robotovi přemisťovat se z jednoho nástroje na druhý a tím řídit více úkolů ve výrobě. Spojka automatického výměníku nástrojů umožňuje robotovi přejít na nové úkoly a nástroje, vyměnit poškozený nebo opotřebovaný nástroj během několika sekund, a tím získat kratší dobu cyklu a nepřetržitou produktivitu v jakýchkoliv aplikacích.

Vyžádejte si cenovou nabídku ještě dnes !!!

SMARTSHIFT:

  • umožňuje robotům automatizovat výměnu nástrojů během několika sekund a provádět různé pracovní úkoly ve všech kolaborativních aplikacích
  • vymění vadné nebo opotřebované nástroje během několika sekund bez zastavení a tím minimalizuje prostoje ve výrobě
  • kde operátor potřebuje 15–20 minut na ruční opětovné vybavení robota jiným nástrojem
  • eliminuje potřebu speciálně navrženého měniče nástrojů
  • umožňuje větší využití užitečného zatížení robota, protože váží pouze 100-400 g
  • je modulární a lze jej upgradovat z řady ručních a automatických spojek, umožňujících mechanické, pneumatické a elektrické připojení
  • celkově SMARTSHIFT přispívá ke zlepšení kvality produktu a produktivity pomocí nástrojů pro rychlou výměnu nástrojů, které jsou rychlé a vysoce přesné

Mohl by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Automatizace

Norma ISO 16092-1* v odstavci 5.3.2.14 uvádí, že "Pokud osoby mohou zůstat v nebezpečné zóně (zónách), aniž by byly viditelné provozovateli, musí být k dispozici prostředek, který zabrání opětovnému spuštění, např. zařízení pro snímání přítomnosti uvnitř zařízení.