Schmachtl

Strojírenská inspirace

23/05/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Rádi bychom vás informovali ohledně naší účasti na nadcházející třídenní akci Strojírenská inspirace , které se budeme účastnit jako partner v části Veletrh Automatizace.

Budeme rádi, pokud se tam s vámi setkáme a pro ty z vás, kdo se bude chtít účastnit, máme připravený volný vstup. Na našem stánku se budete moci seznámit například s těmito aplikacemi:

Robotické lakování

Ukázka aplikace robotického lakování s praktickou demonstrací systému NORDBO pro jednoduché a rychlé učení robota pohybům lidské ruky při této činnosti. Aplikace zde bude s využitím kolaborativního robota UNIVERSAL ROBOTS.

Strojírenská inspirace

Zabezpečení robotických pracovišť

Oplocením, bezpečnostními světelnými závorami nebo radarovým bezpečnostním systémem, který bude propojen s kolaborativním robotem a vizualizován přímo v teachpendantu robota.

Strojírenská inspirace

Kobotické sváření

Praktická ukázka nástroje SMOOTH ROBOTICS určeného pro maximální zjednodušení nastavování svářecího programu. Toto řešení je kompatibilní se všemi předními značkami svářecích zdrojů a koboty UNIVERSAL ROBOTS. Svářeči tak mohou mít stále stejné nastavování, ať už použijete jakoukoliv svářečku. Navíc lze toto řešení využít na laserové sváření či řezání plasmou. Nastavení kobota zůstává stále stejné.

Strojírenská inspirace

Mohl by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Automatizace

Norma ISO 16092-1* v odstavci 5.3.2.14 uvádí, že "Pokud osoby mohou zůstat v nebezpečné zóně (zónách), aniž by byly viditelné provozovateli, musí být k dispozici prostředek, který zabrání opětovnému spuštění, např. zařízení pro snímání přítomnosti uvnitř zařízení.